Most Popular Sports Betting Bets

Spel på Baseboll - hitta odds & MLB serie matcher och mera


Ladbrokes har spelsida på svenska och presenterar Major League Baseball, med live odds, och alla olika varianter av spelet man kan satsa på, som till exempel Antal runs, över/under, innings etc.

William Hill har också spelsida på svenska och liknande presentation med lite olika variationer.

bWin har en omfattande sportsbook med massor av idrottsevenemang, och Pro Baseball som har sådana traditioner i Amerika har även hittat ut till övriga världen. Många miljoner sportfans satsar på Major League Baseboll och det handlar om strikes, walks och homeruns i MLB, World Series, Double A, EM eller VM! Hos baseboll online med bwin missar man inte någon toppidrottshändelse!

Om man är tveksam om var man ska satsa sina pengar kan man besöka någon av alla recensionssidor om online sportsbetting och kasinon i allmänhet. Ett bra ställe att få reda på hur en spelplats rankas är att besöka Sportsbook Rating Guide, som gjort recensioner av massor av Online Sports betting webbplatser. Ta gärna också reda på var en sports betting sida är licensierad och vilket regelverk som de har att hålla sig till. Det kan spara mycket möda och besvär, för det är ju spelet man är intresserad av och inte att spendera timmar med supporten eller andra instanser.

Tyvärr hittar man inte Baseboll idrottsspel hos Svenska Spel, åtminstone inte ännu, men om man läser deras forum så är det många som väntar på att det ska införas. Även om det stora flertalet spelare önskar att monopolet ska upphöra och spelet regleras på likartat sätt över hela Europa.