Most Popular Sports Betting Bets

Golf är en sport som många svenskar ägnar sig åt och spelar på

Golfen har blivit väldigt populär bland svenskarna sedan framgångarna kommit med Annika Sörenstam, Jesper Parnevik, Henrik Stenson och Robert Karlsson, som alla gjort bra ifrån sig. Hos webbplatser som Speltips.se kan du få en fullständig översikt över vilka spelplatser som erbjuder olika golf odds och där kan man även jämföra vilka spelplatser som erbjuder bäst odds. Där finns en rad olika utvalda odds från flera stora tävlingar i golfvärlden.

Vilka internetbaserade spelföretag som erbjuder bäst odds varierar en hel del. När det gäller golf varierar också utbudet från spelplats till spelplats. Nyheterna uppdateras hela tiden och därför kan du vara säker på att dina val baseras på senaste info.

Tiger Woods som varit nummer ett i golfvärlden under flera år har haft sina problem efter skilsmässa med mera och därför har konkurrenterna nu hunnit ifatt. Det går däremot inte att ifrågasätta Woods kapacitet när det gäller att prestera på golfbanan.

Europagolfens framgång ser ut att fortsätta hålla i sig under kommande år, och Woods och de andra storheterna är inte lika skräckinjagande som de varit under tidigare år.

Tyvärr erbjuder inte statliga Svenska Spel spelformer för satsning på golf. Det är synd då vi har så många framgångsrika svenska spelare. Men för alla som vill satsa på spel när våra svenska golfare är med i turneringar världen runt finns andra bra spelplatser. Förutom speltips.se hittar du bra information om odds, turneringar, och annan info på webbplatser som svenskbettingbonus.com/se, championsportsbet.info/se. Dessutom finns givetvis som vanligt bwin, unibet, betfair och andra sports betting webplatser.

Vilken spelwebbplats du väljer beror givetvis på vad du vill ha ut och det finns alltid någon webbplats som erbjuder vad du söker efter. Om ingen av ovanstående webbplatser passar, så går det att göra en sökning med din sökmotor. Sök efter sports betting webbplatser och golf betting tips.