Most Popular Sports Betting Bets

Handbollens ligor ger spännande odds och spännande matcher i TV

Svenska Herrlandslaget i Handboll spelade OS-final mot Frankrike 2012. Frankrike vann med ett mål och Sverige bärgade silvermedaljen. Vi har följt de svenska herrarna under många spännande TV-matcher i Handboll, med olika landslag, och kommer förhoppningsvis att få följa dem även i fortsättningen.

Även damhandbollen går framåt och vi hoppas givetvis på stora framgångar i både EM och VM framöver. De svenska damerna hade fri-biljett till OS i London sommaren 2012, tack vare att man kommit tvåa efter Norge i föregående VM. Vi kommer att följa även damhandbollen med stort intresse.

Trots att Svenska spel presenterar oddsen för Handbollens Elitserie i Sverige, för både herrar och damer, så kan man inte satsa på spelen hos Svenska spel. En brist tycker vi! Men vem vet, kanske kommer handbollen att komma med på programmet så småningom.

Hos oddsonline.se kan man däremot få både hela Elitserien i Handboll, samt EM, VM för både damer och herrar och dessutom tips om vilka spel webbplatser som rekommenderas.  Några kända spelsajter som rekommenderas är:

bWin som erbjuder odds på Tyska bundesliga och Liga Asobal, Champions League, EHF-Cup världs och europamästerskap.

William Hill som erbjuder möjligheten att satsa på samma turneringar och matcher som ovan nämnda bWin.

Paddypower som också erbjuder spel och odds på alla europeiska ligor samt Champions League för både kvinnor och män.

Online Vadslagningsguiden ger förutom aktuella odds även tips om bra spel webbplatser som har generösa erbjudanden till nya spelare som Bet 365, Betsson, Ladbrokes, Sportingbet, Unibet, Nordicbet och många andra.

Besök någon av platserna som jämför och rankar spelbolagen så att du kan få bästa erbjudanden om du är en ny kund.