Most Popular Sports Betting Bets

Hästkapplöpning är en sport där det finns miljontals spelare

Svensk hästkapplöpnings vadslagning sker helt och hållet via ATG och ATGs spelombud.
Det finns två former av hästkapplöpning - Trav och Galopp. Båda spelformerna finns representerade hos ATG.

De största travbanorna i Sverige är Solvalla, Jägersro, Åby, men det finns många mindre travbanor som har utmärkta tävlingar och de representeras på ATGs startlistor. Förutom Travtävlingar anordnas Galopptävlingar.

Hästuppfödning och avel är mycket framgångsrik i Sverige, och tar fram både travhästar, galopphästar och även hästar som nått stora framgångar inom hästhoppning.

Ett av Europas mest prestigefyllda travlopp är Elitloppet, som anordnas varje år den sista söndagen i Maj. Hästkapplöpningssäsongen pågår hela året i Sverige, liksom i Finland, Norge och Danmark. Många fina tävlingar från våra nordiska grannländer finns med på ATGs tävlingskuponger.

ATG spelarservice är utmärkt och innehåller senaste info, startlistor, strykningar, med mera, samt resultat efter varje lopp, liksom live streaming och applikationer för mobilspel.
Förutom online spel hos ATG finns ATG-ombud runt om i hela Sverige.

Förutom ATGs spelarservice finns förstås många andra spelwebbplatser där man kan spela på både svenska och alla världens andra hästkapplöpningar. Vid sidan av den ovan nämnda racebets webbsidan så finns alla de vanliga sports books webbplatserna, som bWin, Unibet, Betfair, WilliamHill med flera som förutom engelsk hästkapplöpning även omfattar amerikansk. Till och med så långväga betting webbplatser som australiensiska racenet.com.au hittar man online.

Fördelen med icke-statliga spelwebbplatser är att de ofta erbjuder bonus till nya spelare/kunder, så det kan löna sig att undersöka de olika webbplatsernas bonuserbjudanden. Det finns många webbplatser som ägnar sig åt att jämföra olika spelplatser och en webbsida som kan vara bra att titta på är betsmart, som jämför hela 30 olika sports betting spelplatser och tar reda på vilka som har bästa bonus erbjudande. Kom bara ihåg att läsa allt det finstilta som gäller villkoren för bonus.