Most Popular Sports Betting Bets

Tjäna pengar på betfair med Fotbollstradaren

Betfair utmärker sig på marknaden då man inte är ett "vanligt" betting bolag där man spelar mot själva företaget. Hos Betfair spelar man istället mot andra människor runt om i världen och på så sätt blir själva spelandet mer rättvist och generellt sätt så får man även högre odds. Vinner man pengar så kan man vara säker på att någon annan i världen just förlorade pengar och vice versa. Det är detta som kallas för en oddsbörs.

Fotbollstradaren.com har specialiserat sig på just Betfair och sporten fotboll. Som läsare kan man förvänta sig att hitta dagliga tradingspel på fotbollsmatcher runt om i världen. 1-2 gånger i veckan så publiceras där även tipsförslag på topptipset och powerplay. Dessa spel kan man endast spela hos Svenskaspel så därför krävs det att man registrerar ett konto eller lämnar in kupongen hos något Svenskaspel ombud.

Hur kan detta vara lönsamt i längden ?

Som sagt, Betfair är unikt då man som spelare inte bara har möjligheten till att spela att något SKA inträffa. Det går även att spela emot att något INTE ska inträffa. Om vi säger att Liverpool möter Manchester United och du tror på en hemmavinst men är lite osäker då du också tror på ett oavgjort resultat, då kan du spela emot Manchester United (detta heter boka på betfair) och skulle matchen då sluta med en hemmavinst eller ett oavgjort resultat så vinner du pengar! Vinner United så förlorar du såklart.

Så det blir enklare att vinna då man inte längre behöver sätta ett enda tecken.

Där finns väldigt många personer som tjänar fantasisummor på Betfair. Det låter omöjligt men det är faktiskt inte så svårt som det hörs. Men samtliga som gör detta har en sak gemensamt och det är att dem följer sina olika system och strategier till punkt och prickar. För utan detta så kan man glömma att tjäna pengar i längden.

Fotbollstradaren.com använder sig av system och strategier som man kan hitta hos Fotbollspengar så för att "hänga med" på bloggen krävs det att man investerar i ett Fotbollspengar medlemskap. Man får då tillgång till runt 15-20 olika strategier som gör det möjligt att tjäna hyfsat enkla pengar på Betfair om man följer reglerna.