Most Popular Sports Betting Bets

Oddsen För Europa Leagues Toppmatcher Ikväll

Det erbjuds varierande odds för fotboll ikväll av den engelska vadslagningsfirman Ladbrokes.

Engelska Premier League-klubben Everton möter ukrainska Dynamo Kiev i Europa Leagues 16-delsfinal. Ladbrokes är rätt så säker över att ukrainarna kommer att segra, och erbjuder oddset 2.05 gentemot 3.60 för Everton. För jämt erbjuder vadslagningsfirman ett odds på 3,40.

Fastän Everton vann första matchen 2-1 på Goodison Park, har den engelska klubben många frågetecken i sin startelva. Även om skotten Aiden McGeady är tillbaka efter att ha missat de senaste 9 matcherna, måste Everton klara sig utan stjärnspelaren Kevin Mirallas. Belgaren skadade sig under den första matchen mot Dynamo Kiev.

Andra intressanta matcher ikväll är bl.a. Roma - Fiorentina, som också är en match i Europaligans 16-dels final. Här också är Ladbrokes relativt övertygade om en hemmavinst. Oddsen för Roma att segra är 2,05, jämfört med Fiorentinas 3,75. Oddsen för oavgjort är 3,40.

Det kommer högst antagligen att bli en jämn kamp på Stadio Olimpico, och för Roma räcker en vinst eller oavgjort (så länge som Fiorentina inte gör mer än ett mål). Förra matchen på Fiorentinas hemmaplan slutade 1-1, och Roma har ett viktigt bortamål som möjligtvis kan föra "i Giallorossi" vidare till kvartsfinal.

Inter måste prestera bra ikväll om de alls ska ha chanser för att gå vidare till kvartsfinal i Europa League. Den italienska klubben möter tyska Wolfsburg, som utgick som segrare med 3-1 från förra veckans möte.

Fastän Inter inte kommer att ha en enkel match ikväll, är oddsen just och just på Inters sida. Laget har varit obesegrat för 11 hemmamatcher i rad i Europa League, och den argentinske anfallaren Rodrigo Palacios är i toppform. I de senaste tre matcherna för Inter har Palacios gjort mål i varenda en.

Oddsen för Inter att vinna är 2,60 och 2,62 för Wolfsburg. Oavgjort ger oddsen 3,50.