Most Popular Sports Betting Bets

Olympiska spelen har många idrotter man kan satsa & spela på

De Olympiska spelen är utan tvekan största idrottshändelsen vart fjärde år, och dessutom delas den händelsen upp i sommar- och vinterspel. Sedan 1994 hålls de två spelen med två års mellanrum.

Olympiska sommarspelen är den allra största idrottshändelsen i världen om man räknar efter delagande länder och aktiva idrottare, och de Olympiska vinterspelen kommer därefter. Största publiken har däremot Fotbolls-VM för herrar som visas på flest tv-kanaler i hela världen.

De Olympiska spelen började för flera tusen år sedan men tidigaste dokumentation är från ca 776 före Kr., och den gick av stapeln i det antika Grekland. Den olympiska elden har sedan 1936 fraktats runt världen till nästa Olympiska spel. De fem ringarna på den olympiska fanan representerar alla de fem världsdelarna, och samtliga deltagande länders flaggor lär vara representerade i de fem färgerna plus den vita bakgrunden.

Nyligen avslutades de Olympiska sommarspelen i London och nästa Olympiad blir Vinterolympiaden i Ryska Sochi år 2014, och nästa Sommarolympiad blir år 2016 i Rio de Janeiro. Det finns alltså gott om tid att söka efter bästa spel webbplats om du vill satsa pengar på de olympiska spelen.

De flesta online kasinon har olympiska spelen med på repertoaren när det börjar närma sig invigning av spelen. Om man vill ha bra info om odds och olika idrotter som ingår i spelen kan man besöka platser som oddsonline eller andra webbplatser som ägnar sig åt att jämföra och presentera bästa odds, bästa spelplatser etc.

En webbplats som har svensk sida är whitebet.com/se och där kan man få bra odds när de Olympiska spelen är igång.

Tyvärr kan vi fortfarande inte satsa eller spela på idrotter i de olympiska spelen hos Svenska Spel, vilket är synd, även om de sponsrar idrottare som deltar i spelen. Därför måste svenska spelare fortfarande söka sig till andra operatörer.