Most Popular Sports Betting Bets

Pokerspel - en av många favoriter bland svenskarnas kasinospel


Är du en driven pokerspelare, eller har du aldrig försökt? Hos Svenska Spel finns en Pokerskola och massor av råd och tips om hur man spelar det spännande Pokerspelet. Man hittar följande pokervarianter hos Svenska Spel: Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi/Lo, Mörkpoker, Mörkpoker 7-E, 7-korts stötpoker, Americana och Sökö.

Man kan delta i Svenska Spels turneringar som finns i två varianter - Sit & Go samt schemalagda pokerturneringar. Läs mer om Pokerturneringar på Svenska spels hemsida.

Vill man ge sig in i andra pokerrum och testa sin pokerstrategi bör man läsa på noggrant innan man kastar sig in i spelet. Det finns många bra recensionssidor om Pokerrum, och här är tips på några av dem: onlinepoker.se, poker.betsson.com/sv, pokerspel.org, pokerstars.se,

Svenska pokerrum hittar du bäst hos pokerspel.org och pokerlistings.se och det kan vara en fördel att spela i svenska pokerrum, men om du är en erfaren pokerspelare och vill tampas med de "stora" grabbarna och tjejerna så finns det gott om pokerrum att välja mellan, som PartyPoker, FulltiltPoker, TitanPoker, 888 Poker, Bet365 Poker, William Hill Poker och många andra.

Om du inte redan utvecklat din egen pokerstrategi, så kan du börja med att studera Svenska Spels pokertips eller strategier, eller också kan du söka efter särskilda webbplatser med strategier för alla olika varianter av poker.

Kom ihåg att vid pokerbordet sker en hel del undermedveten kommunikation via minspel, kroppshållning och annat, så träna i att utveckla ditt så kallade "poker face". Man ska inte låta motspelarna ana sig till vad man har för hand, men ofta kan man genom att studera motspelarna ana sig till om de verkar nöjda eller missnöjda. Det här förstås saker som kommer med spelerfarenheten, men det kan vara bra att tänka på.

En sak som varje hasardspelare bör komma ihåg är att göra upp en spelbudget - och HÅLLA den! Gör man det behöver man aldrig bli besviken, oavsett hur spelet går.