Most Popular Sports Betting Bets

Hur satsar man säkrast online - satsnings tips - mobilt spel

Säker online satsning är inget problem i Sverige, så länge som man håller sig till det statligt reglerade Svenska Spel eller ATG-spel på trav och galopp. Tack vare Sveriges över 6000 spelombud kan vem som helst som har uppnått myndighetsåldern besöka ett ombud och spela på alla spelformer som spelombudet tillhandahåller. Pengarna erläggs över disk och spelaren får ett kvitto - en bong - som anger vilket spel det gäller, spelarens markeringar, erlagd spelavgift etc.

Kvittot gäller för uttag av vinsten - upp till ett visst belopp - och vid större vinster hjälper ombudet till med allt som behöver göras för att Svenska Spel eller ATG ska betala ut vinsten. Båda operatörerna har en viss bevaknings-tid vid storvinster, för att förhindra dispyter och se till att rätt vinnare erhåller sina vinster.

Eller också spelar man online via SvenskaSpels spelportal, eller ATG online.

Internets utbredning, datortäthet i svenska hushåll, samt att större delen av befolkningen äger en smart mobiltelefon, gör det lika enkelt att satsa pengar på utländskt spel inom EU området. Det må vara statuerat att allt online spel ska ske inom Sverige, men det säger sig självt att det inte finns resurser att övervaka samtliga ägare av datorer, eller mobil-applikationer. Dessutom riktar sig regelverket inte i första hand in sig mot enskilda personer, utan snarare mot de utländska operatörerna.

Man kan hitta ett flertal Svenska betting sajter och ett flertal operatörer inom EU området har spelsidor på Svenska. Dessutom kommer fler och fler applikationer för mobil-spel. Däremot måste man vid spel på sådana sajter antingen betala med kreditkort/betalkort eller anlita särskilda betalningsprocessorer för att fylla på sina spelkonton.
De mest anlitade är Neteller och Skrill(tidigare Moneybookers)