Most Popular Sports Betting Bets

Snooker - en sport som ibland finns med på Svenska spels Lången

Glädjande nog är Snooker en av de sporter som ibland dyker upp hos Svenska Spel, särskilt under större turneringar som Världsmästerskap och större turneringar. Däremot finns inte sporten angiven under de sporter som ingår i Svenska spels dagliga betting eller vadslagning.

Å andra sidan finns så många betting webbplatser som har Snooker på programmet att man inte behöver sakna information, oddstips, senaste nytt eller var och när olika turneringar och spel pågår.
Besök till exempel Betsmart.se och läs deras recensioner över bästa online spelbolag, varför de rankas som de gör och annan viktig information som kan vara bra att känna till innan man bestämmer var man vill satsa sina pengar.

Även om Sverige har ett landslag i Snooker så får man söka sig till betting webbplatser om man vill spela på deras matcher. Landslaget har deltagit i Snooker EM och Sverige har ett juniorlandslag igång som vi kan hoppas på att få se i stora turneringar framöver.

Kända turneringar som ger världsranking är Australian Open, Shanghai Masters, UK Championship, German Masters, Welsh Open, World Open, China Open samt Spelarnas Turnerings mästerskap (Players Tour Championship). Dessutom spelas Inbjudningsturneringar som: Masters, Premier League, Championship League, Shoot-Out, Wuxi Classic, Brazil Masters, Senior-VM.

Här är några kända spelplatser som har bra Snooker information, odds tips, resultatredovisning etc.:
888,bet365, Betfair, NordicBet, bWin, Ladbrokes, Unibet, WilliamHill och många andra, som olbg, snookerbetting, paddypower, skybet och många fler.  

Kom ihåg att kontrollera flera spelbolag och sök efter dem som har bra erbjudanden. Vissa spelbolag erbjuder till exempel förmånliga bonusar för nya spelare och det kan göra din spelkassa mycket större än vad du annars skulle kunna spendera.

Snooker turneringar visas i vissa Tv-kanaler och det är ett spännande spel att följa. Har man dessutom satsat på oddsen i turneringen så blir det så mycket mer spännande att följa TV-utsändningen.