Most Popular Sports Betting Bets

Volleyboll är en populär sport som passar utmärkt för betting

Volleyboll är en populär internationell sport. Många tror att sporten mest utövas under OS eller VM, men det pågår många tävlingar och turneringar runt om i världen året runt. Sporten är större i vissa länder än andra och i Brasilien är det den näst populäraste sporten, i Polen tävlas det friskt i ligorna, och några av de bästa spelarna i världen ingår i Italiens Serie A1.

Europeiska bookmakers ger Volleyboll stort utrymme, och de har alla en vadslagnings spelsida för Volleyboll. Hos spelsajter som Bet365 finns live streams av tävlingar du förmodligen aldrig hört talas om tidigare, t.ex. All-Afrika spel, Pan America Spel, Lusophony spel och man kan till och med satsa på Volleyboll ligor i Sydkorea eller japan.

Men för oss nordbor är kanske tysk, grekisk, turkisk, tjeckisk, rysk, svensk och spansk volleyboll mera intressant. De flesta webbplatser har guider, speltips, odds med mera. Men även om man gillar svensk volleyboll så får man vända sig till utländska operatörer om man vill spela på Volleyboll matcher. Den Svenska Elitserien ingår sällan i spelbolagens oddslistor. Volleyboll är dessutom indelad i Beach Volleyboll som är en Olympisk gren sedan 1996.

Volleyboll är ingen stor sport jämfört med andra bollsporter men ändå är den välrepresenterad hos bookmakers.  Här kommer några förslag på bra spelplatser för spel på Volleyboll där vi rekommenderar Pinnacle Sports av följande anledning:
Bet-at-Home: 1.55/2.00
BWIN: 1.55/2.30
Pinnacle Sports: 1.57/2.62.

Oddsen på bet-at-home har för höga avgifter, bara 87,3 % i utbetalning. Hos bwin handlar det om standard (och standarden är dålig) med en utbetalning på 92,6 % medan Pinnacle har en utbetalning på 98,2 %. Så om du vill vinna pengar på långsikt, skaffa ett konto hos Pinnacle Sports. De har högsta nivåerna, lägsta kostnaderna och snabbaste utbetalningarna ända sedan 1998.

Några andra bra platser vi kan nämna är William Hill, 888Bet, Betfair och Bet365.